Retourneren

Retourzendingen

Heeft u een pakket van ons ontvangen, maar de lingerie of andere kledingstukken blijken niet te passen? Dan kunt u deze artikelen aan ons retour zenden. U kunt deze zending vooraf aan te melden via het retourformulier. Wij vragen u deze aanmelding volledig en correct in te vullen.

Voorwaarden voor ruilen en retourneren

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Bij Secretfantasy.nl kunt u  een artikel binnen 14 dagen ruilen of retourneren.

Het is wel van belang dat het product compleet, onbeschadigd en in de onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Uitsluiting herroepingsrecht:

Conform artikel 10 lid 8 van de Algemene voorwaarden Thuiswinkel gelden vanwege hygienische voorschriften als uitzondering op het retourrecht: kousen, slips, strings, sexspeeltjes (producten bestemd voor genitaal en/of anaal contact), tepelpompjes en tepelversiering mogen alleen worden geretourneerd indien de verpakking niet is geopend.


Procedure ruilen/retourneren

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Secretfantasy.nl, Rudolf Dieselweg 38, 5928 RA Venlo, info@secretfantasy.nl ) via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het Europese modelformulier voor herroeping maar u bent hiertoe niet verplicht.

Nadat u ons hebt laten weten dat u het product wilt herroepen, dient u binnen 14 dagen de producten terug te sturen naar:

Klantenservice Secretfantasy
Rudolf Dieselweg 38
5928 RA Venlo

Wij verzoeken u om bij de retourzending de pakbon/ Factuur( e-mail) bij te voegen en aan te kruisen welke artikelen u hebt teruggestuurd. Indien u niet meer over de pakbon/Factuur beschikt, kunt u ook zelf een briefje maken. Vermeld daarbij in ieder geval het ordernummer, zodat we weten van wie de zending afkomstig is.

Let op: lees voor u iets terugstuurt goed bovenstaande uitsluiting herroepingsrecht. Wanneer wij retourzendingen ontvangen die uitgesloten zijn van het herroepingsrecht, kunnen wij deze niet vergoeden. Tevens zullen er verzendkosten in rekening worden gebracht, wanneer u deze artikelen weer terug wilt ontvangen.

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, dient u zelf zorg te dragen voor voldoende frankering van de retourzending

Mocht u vragen hebben over de retourprocedure en uitsluiting herroepingsrecht, stuur dan een berichtje naar onze Klantenservice

Nadat de artikelen retour zijn ontvangen en door ons gecontroleerd, wordt in geval van retouren het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen na de ontvangstdatum van de retourzending op uw rekening gestort. Indien het een ruiling betreft, dan wordt het vervangende product binnen 1 a 2 werkdagen naar je toegestuurd.